Viime viikon keskiviikkona, 18.4.2012, Eco Urban Living -hankkeen merkeissä järjestettiin avoin informaatiotilaisuus T3-alueen ytimessä. Kino Tapiolaan kerääntyi alueen tulevaisuudesta kiinnostuneita asukkaita kuulemaan hankkeen etenemisestä sekä sen näkemyksestä sähköautojen merkityksestä alueen tulevaisuudelle.

Tilaisuudessa oli mukana esityksiä useilta hankkeeseen osallistuvilta osapuolilta kuten Valmet Automotivelta, A2B:ltä, Hankenilta ja Aalto-yliopistolta. Näiden firmojen ja tutkimuslaitosten lisäksi Eco Urban Living -hanketta tukevat myös julkisen sektorin toimijat, jotka takaavat hankkeen tutkimustuloksille paikan suomalaisten arkielämässä. Julkisen sektorin toimijoita tilaisuudessa edustivat Espoon kaupunki ja Tekesin EVE-ohjelman koordinaattori Markku Antikainen.

Näiden esitysten lisäksi, tilaisuudessa esitettiin myös Eco Urban Living – hankkeen järjestämän sähköautokilpailun voittaja! Voitte lukea lisää voittajasta täältä!

Jos et itse pääsyt Kino Tapiolaan kuuntelemaan esityksiä viime viikolla, niin voit tutustua hankkeen etenemiseen ja sen tulevaisuuden suunnitelmiin esittelymateriaalin kautta!

Esitykset:

A2B

Eco Urban Living hanke

Espoon Kaupunki

Tutkimuspolku 4 (Hanken)

Tutkimuspolku 5 (Aalto)

Tutkimuspolku 6 (Aalto)

Tutkimuspolut 1-3 (Valmet)

Sähköautojen nykytilanne (Valmet)

Tekesin EVE-ohjelma

Think City kilpailu

Think City kilpailun voittaja SELL Student Games